Open trainingen

Heb jij de behoefte om jouw persoonlijke groei een boost te geven? Wil jij optimaler functioneren in de context van jouw werk? Wil jij meer energie halen uit wat je doet?

Floreo biedt open trainingen op het gebied van leiderschap, managementvaardigheden, commerciële slagkracht en persoonlijke effectiviteit.

Het is verrijkend om in een samengestelde groep te klankborden en ervaringen uit te wisselen met deelnemers van andere organisaties.

Aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de visie van de directie op de ontwikkeling van de onderneming centraal staat. Wij geloven in een top-down aanpak met een actieve betrokkenheid van de directie en het management.

Meetinstrumenten

Floreo maakt gebruik van 3 meetinstrumenten: de Floreo Metiro 360° feedback, het Talenten Motivatie Assessment en WaardenManagement. Deze geven inzicht in competenties, talenten, gedrag en persoonlijke drijfveren.

Gedragsverandering

Attitude en gedragsverandering staan centraal in de trainingen van Floreo. Wij maken de trainingsdeelnemers bewust van de impact van hun eigen gedrag op anderen en reiken hen handvatten aan om een verandering te creëren.

Open training directie

Doel
jou als leidinggevende en (eind)verantwoordelijke helpen jouw organisatie op een hoger plan te brengen. Onze aanpak is erop gericht te komen tot consistente en duurzame resultaten.
Doelgroep
directieleden en senior managers die in hun functie leidinggeven aan leidinggevenden.
Duur
7 dagen verdeeld over een periode van een half jaar. Ca. 6 maanden na de laatste trainingsdag vindt er een verankeringsdag plaats.
Startdata
4 maart 2020

Open training management

Doel
deze training is erop gericht managers te ondersteunen die zich verder willen ontwikkelen in het resultaatgericht aansturen van mensen.
Doelgroep
(ervaren) managers.
Duur
6 dagen verdeeld over een periode van een half jaar. Ca. 6 maanden na de laatste trainingsdag vindt er een verankeringsdag plaats.
Startdata
10 maart 2020 en 29 mei 2020

Open training verkoop

Doel
iedereen die werkzaam is in een commerciële functie verder helpen bij het uitbouwen van hun commerciële kwaliteiten.
Doelgroep
verkopers, accountmanagers, salesmanagers.
Duur
5 dagen verdeeld over een periode van 5 maanden.
Startdata
20 maart 2020

Open training klantgerichtheid

Doel
deze training heeft als doelstelling zowel de interne als de externe klantgerichtheid van deelnemers te vergroten.
Doelgroep
iedereen die werkzaam is in een dienstverlenende functie (b.v. secretaresses, binnendienstmedewerkers, stafmedewerkers).
Duur
4 dagen verdeeld over een periode van 4 maanden.
Startdata
bij voldoende belangstelling

PE-uren accountants

Doel
PE-uren behalen door middel van training
Doelgroep
accountants in business werkzaam op zowel directie- als managementniveau en in commerciële functies.
Duur
afhankelijk van het type training dat gevolgd wordt.
Startdata
zie startdata open trainingen

Case: Store Support

Scherp, kritisch en resultaatgericht.

Wij zochten een coach, een trainer, een opleider en sparringpartner ineen. Met name voor onze projectmanagers, sales directors en directieleden is het essentieel dat zij getraind worden op zowel de ‘softe’ als de ‘harde’ factoren die hun werk tot een succes maken. Floreo is hierbij een uitstekende partij gebleken, die ons helpt en scherp houdt.

Meer weten?

Business support

Als professionals zijn wij jou graag van dienst. Wij zorgen met plezier en oprechte betrokkenheid voor een optimale ondersteuning van de klanten en de trainers.

Benieuwd wat business support voor jou kan betekenen? Neem contact op met Corine of Heleen voor meer informatie over de trainingen van Floreo of voor het plannen van een kennismakingsgesprek met één van onze trainers.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.