Open training directie

Doel
jou als leidinggevende en (eind)verantwoordelijke helpen jouw organisatie op een hoger plan te brengen. Onze aanpak is erop gericht te komen tot consistente en duurzame resultaten.
Doelgroep
directieleden en senior managers.
Duur
7 dagen verdeeld over een periode van een half jaar. Ca. 6 maanden na de laatste trainingsdag vindt er een verankeringsdag plaats.
Startdata
11 november 2024

Van visie naar een florerende organisatie

Doel van de training is jou als leidinggevende en (eind)verantwoordelijke te helpen jouw organisatie op een hoger plan te brengen. De aanpak is erop gericht te komen tot consistente en duurzame resultaten.

De volgende aspecten komen in onze directietraining aan de orde:

  • Wat is de definitie van een succesvolle organisatie?
  • Welke factoren zijn bepalend voor het langetermijnsucces van een organisatie?
  • Op welke wijze kan ik als leider deze succesfactoren vertalen naar mijn organisatie?
  • Wat betekent dit voor mijn stijl van leidinggeven?
  • Wat is effectief in mijn gedrag en welke zaken ga ik aanpassen of veranderen om mijn organisatie te laten floreren?

Aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de visie van de directie op de ontwikkeling van de onderneming centraal staat. Wij geloven in een top-down aanpak met een actieve betrokkenheid van de directie en het management.

Meetinstrumenten

Floreo maakt gebruik van 3 meetinstrumenten: de Floreo Metiro 360° feedback, het Talenten Motivatie Assessment en Spiral Drives. Deze geven inzicht in competenties, talenten, gedrag en persoonlijke drijfveren.

Gedragsverandering

Attitude en gedragsverandering staan centraal in de trainingen van Floreo. Wij maken de trainingsdeelnemers bewust van de impact van hun eigen gedrag op anderen en reiken hen handvatten aan om een verandering te creëren.

Meer weten?

Business support

Met plezier en oprechte betrokkenheid zorgt Heleen voor een optimale ondersteuning van de klanten, deelnemers, trainers en coach. Ontzorgen, coördineren en meedenken zijn daarbij sleutelwoorden.

Benieuwd wat Floreo voor jou kan betekenen? Neem contact op met Heleen voor meer informatie over de trainingen of voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

Op maandag, dinsdag en donderdag is Heleen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Harry Thijssen via 06 290 310 90.