Ons verhaal

Onze missie is helder: wij zetten ons met hart en ziel in voor het floreren van mensen. Want mensen die floreren en succesvol zijn, vormen florerende en succesvolle ondernemingen.

Ons doel is concreet: wij maken ondernemingen effectiever door bewustwording te creëren bij de directie, het management en de medewerkers op de volgende terreinen:

  • de invloed van het eigen gedrag op anderen;
  • de kracht van attitude en individuele drijfveren;
  • het belang van discipline;
  • het leren omzetten van dit bewustzijn in effectief gedrag.

Ons goede doel

Een land floreert wanneer zijn inwoners floreren. Vanuit die gedachte investeert Floreo in het Rubya Hospital in Tanzania. De afgelopen 6 jaar hebben wij de medische opleiding en training van Dr. Katunzi gesponsord en een bijdrage geleverd aan de aanschaf van medische hulpmiddelen en materialen voor het ziekenhuis.

Meer weten?

Business support

Als professionals zijn wij jou graag van dienst. Wij zorgen met plezier en oprechte betrokkenheid voor een optimale ondersteuning van de klanten en de trainers.

Benieuwd wat business support voor jou kan betekenen? Neem contact op met Corine of Heleen voor meer informatie over de trainingen van Floreo of voor het plannen van een kennismakingsgesprek met één van onze trainers.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.