Ons verhaal

Onze missie is helder: wij zetten ons met hart en ziel in voor het floreren van mensen. Want mensen die floreren en succesvol zijn, vormen florerende en succesvolle ondernemingen.

Ons doel is concreet: wij maken ondernemingen effectiever door bewustwording te creëren bij de directie, het management en de medewerkers op de volgende terreinen:

  • de invloed van het eigen gedrag op anderen;
  • de kracht van attitude en individuele drijfveren;
  • het belang van discipline;
  • het leren omzetten van dit bewustzijn in effectief gedrag.

Ons goede doel

Een land floreert wanneer zijn inwoners floreren. Vanuit die gedachte investeert Floreo sinds 2010 in het Rubya Hospital in Tanzania. In de beginfase hebben wij geholpen met de aanschaf van medische hulpmiddelen en materialen voor het ziekenhuis. Van 2010 t/m 2016 hebben wij de medische opleiding en training van Dr. Katunzi gesponsord. Zijn opleiding is inmiddels afgerond. Op dit moment leveren wij een bijdrage aan de medische opleiding van Dr. Elvinus Felician, omdat zijn vader wegens ziekte zijn opleiding niet meer kon bekostigen.

Meer weten?

Business support

Met plezier en oprechte betrokkenheid zorgt Heleen voor een optimale ondersteuning van de klanten, deelnemers, trainers en coach. Ontzorgen, coördineren en meedenken zijn daarbij sleutelwoorden.

Benieuwd wat Floreo voor jou kan betekenen? Neem contact op met Heleen voor meer informatie over de trainingen of voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

Op maandag, dinsdag en donderdag is Heleen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Harry Thijssen via 06 290 310 90.