Harry Thijssen

Directeur / trainer

Mijn ervaringen als ondernemer en gedragstrainer zet ik graag in ten behoeve van mensen die zich verder willen ontplooien.

De eerste tien jaar van mijn carrière heb ik in de gezondheidszorg gewerkt als hulpverlener in verschillende functies. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Zowel mijn commerciële als managementtalenten zijn hier verder beproefd en ontwikkeld.

Vanaf 1999 ben ik gedragstrainer. Het starten van mijn eigen onderneming in 2007 heeft mij nog meer verrijkt. De leerschool in de praktijk is in mijn beeld de meest waardevolle.

Ik werk vanuit de visie dat toeval niet bestaat. Onze ervaringen hebben ons iets te vertellen. Dit houdt in dat zowel het positieve als het negatieve zijn waarde krijgt. Een waarde die tot zijn recht komt als je ervoor openstaat dit ‘toeval’ te onderzoeken.

Anderen omschrijven mij als gedreven, doelgericht, aanstekelijk enthousiast en functioneel irritant.

Buiten mijn werk wordt mijn leven enorm verrijkt door de hechte band die ik al vele jaren met mijn vrouw Ine heb. Onze volwassen dochter en haar man zijn de trotse ouders van een zoon, onze kleinzoon.