Rob Heeneman

Partner / trainer

Geboren onder de Haagsche toren, boven de slagerij van mijn opa en oma als enig kind in een naoorlogs gezin. Van mijn hardwerkende ouders kreeg ik mee dat niets je zomaar komt aanwaaien en dat jijzelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen succes.

Na het gymnasium heb ik vier jaar als officier gediend bij de Koninklijke Landmacht. Mijn basis leerschool voor discipline, structuur, concreet zijn, volharding, loyaliteit, samenwerken en het motiveren en aansporen van mensen tot uitzonderlijke prestaties. Vervolgens ruim 22 jaar werkzaam geweest bij verzekeringsmaatschappijen en banken en daar ervaren dat veranderingen en cultuuromslagen noodzakelijk en ook uitdagend zijn.

In 2005 kwam de ommekeer en besloot ik dat te gaan doen wat mij echt inspireert en motiveert. Als gedragstrainer en coach maak ik mensen met veel plezier en humor bewust van hun gedrag en het effect daarvan op anderen. Jouw afdeling en onderneming ontwikkelen door jezelf te ontwikkelen staat hierbij centraal.

Nog steeds woon ik met veel plezier in Den Haag, samen met mijn echtgenote Sandra. Mijn twee zonen hebben inmiddels hun succes gevonden en daar ben ik trots op. Rennen op het strand, racefietsen en golfen houden mij scherp en fit van lichaam en geest.

Mijn motto: Je doet veel dingen uitstekend. Wees je daarvan bewust en je gaat al met sprongen vooruit!