Heleen Laumans

Officemanager

Na het gymnasium, een jaar psychologie en de opleidingen International Hostess, Schoevers directiesecretaresse en ISBW managementassistente heb ik waardevolle werkervaring opgedaan als directiesecretaresse bij kleine en grote (inter)nationale bedrijven.

Eind 2008 ben ik bij Floreo gestart als managementassistente. Onze managementtraining heeft mij in 2014 geholpen bij de doorgroei naar officemanager. Een veelzijdige functie waarin de verantwoordelijkheid voor business support (de ondersteuning van de commercie en de coördinatie van de trainingen) wordt gecombineerd met ondersteuning in de bedrijfsvoering op het gebied van (financiële) administratie, personeelszaken, automatisering en de organisatie van Floreo meetings.

De goede samenwerking met het gehele team geeft veel werkplezier. De klant voorop, met elkaar kwaliteit nastreven, vertrouwen en waardering, betrokkenheid en humor zijn onze ingrediënten voor succes.

Mijn man René heeft 2 volwassen dochters. Ik heb een dochter en een zoon. Mijn zoon zit op de middelbare school en woont nog thuis. In mijn vrije tijd haal ik energie uit: wandelen, gitaarles, contact met familie en vrienden, uit eten gaan en weekendjes weg.