Heleen Laumans

Officemanager

Na het gymnasium, een jaar psychologie en de opleidingen International Hostess en Schoevers directiesecretaresse heb ik waardevolle werkervaring opgedaan als directiesecretaresse bij kleine en grote (inter)nationale bedrijven.

Eind 2008 ben ik bij Floreo gestart als managementassistente. Onze managementtraining heeft mij in 2014 geholpen bij de doorgroei naar officemanager. Een veelzijdige functie waarin de verantwoordelijkheid voor business support wordt gecombineerd met ondersteuning in bedrijfsvoering op het gebied van (financiële) administratie, personeelszaken, automatisering en de organisatie van Floreo meetings.

De goede samenwerking met Harry Thijssen, business support en het gehele team geeft veel werkplezier. De klant voorop, met elkaar kwaliteit nastreven, vertrouwen en waardering, betrokkenheid en humor zijn onze ingrediënten voor succes.

Met mijn man René heb ik een samengesteld gezin met 4 kinderen. In mijn vrije tijd haal ik energie uit: Zumba, gitaarles, wandelen, contact met familie en vrienden, uit eten gaan en weekendjes weg.