Open training verkoop

Doel
iedereen die werkzaam is in een commerciële functie verder helpen bij het uitbouwen van hun commerciële kwaliteiten.
Doelgroep
verkopers, accountmanagers, salesmanagers.
Duur
5 dagen verdeeld over een periode van 5 maanden.
Startdata
20 maart 2020

Van prospect naar florerende relatie

In deze training staat het totale verkoopproces centraal. Vragen die aan bod komen:

  • Hoe kan ik als verkoper nieuwe klanten werven?
  • Hoe kan ik klanten behouden?
  • Welke attitude en gedrag helpen mij daarbij?

De training is bedoeld voor iedereen die bereid is om kritisch naar zichzelf te kijken en te onderzoeken waar zijn kwaliteiten en verbeterpunten liggen in het commerciële proces!

Aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de visie van de directie op de ontwikkeling van de onderneming centraal staat. Wij geloven in een top-down aanpak met een actieve betrokkenheid van de directie en het management.

Meetinstrumenten

Floreo maakt gebruik van 3 meetinstrumenten: de Floreo Metiro 360° feedback, het Talenten Motivatie Assessment en WaardenManagement. Deze geven inzicht in competenties, talenten, gedrag en persoonlijke drijfveren.

Gedragsverandering

Attitude en gedragsverandering staan centraal in de trainingen van Floreo. Wij maken de trainingsdeelnemers bewust van de impact van hun eigen gedrag op anderen en reiken hen handvatten aan om een verandering te creëren.

Meer weten?

Business support

Als professionals zijn wij jou graag van dienst. Wij zorgen met plezier en oprechte betrokkenheid voor een optimale ondersteuning van de klanten en de trainers.

Benieuwd wat business support voor jou kan betekenen? Neem contact op met Corine of Heleen voor meer informatie over de trainingen van Floreo of voor het plannen van een kennismakingsgesprek met één van onze trainers.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.