Open training verkoop

Doel
iedereen die werkzaam is in een commerciële functie verder helpen bij het uitbouwen van hun commerciële kwaliteiten.
Doelgroep
verkopers, accountmanagers, salesmanagers.
Duur
5 dagen verdeeld over een periode van 5 maanden.
Startdata
bij voldoende belangstelling

Van prospect naar florerende relatie

In deze training staat het totale verkoopproces centraal. Vragen die aan bod komen:

  • Hoe kan ik als verkoper nieuwe klanten werven?
  • Hoe kan ik klanten behouden?
  • Welke attitude en gedrag helpen mij daarbij?

De training is bedoeld voor iedereen die bereid is om kritisch naar zichzelf te kijken en te onderzoeken waar zijn kwaliteiten en verbeterpunten liggen in het commerciële proces!

Aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de visie van de directie op de ontwikkeling van de onderneming centraal staat. Wij geloven in een top-down aanpak met een actieve betrokkenheid van de directie en het management.

Meetinstrumenten

Floreo maakt gebruik van 3 meetinstrumenten: de Floreo Metiro 360° feedback, het Talenten Motivatie Assessment en Spiral Drives. Deze geven inzicht in competenties, talenten, gedrag en persoonlijke drijfveren.

Gedragsverandering

Attitude en gedragsverandering staan centraal in de trainingen van Floreo. Wij maken de trainingsdeelnemers bewust van de impact van hun eigen gedrag op anderen en reiken hen handvatten aan om een verandering te creëren.

Meer weten?

Business support

Met plezier en oprechte betrokkenheid zorgt Heleen voor een optimale ondersteuning van de klanten, deelnemers, trainers en coach. Ontzorgen, coördineren en meedenken zijn daarbij sleutelwoorden.

Benieuwd wat Floreo voor jou kan betekenen? Neem contact op met Heleen voor meer informatie over de trainingen of voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

Op maandag, dinsdag en donderdag is Heleen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Harry Thijssen via 06 290 310 90.