Open training management

Doel
deze training is erop gericht managers te ondersteunen die zich verder willen ontwikkelen in het resultaatgericht aansturen van mensen.
Doelgroep
(ervaren) managers.
Duur
6 dagen verdeeld over een periode van een half jaar. Ca. 6 maanden na de laatste trainingsdag vindt er een verankeringsdag plaats.
Startdata
10 maart 2020 en 29 mei 2020

Resultaatgericht leidinggeven

Deze training is voor iedere manager die meer rendement wil halen uit zichzelf en daarmee ook uit anderen. Vragen die aan bod komen tijdens deze training:

  • Hoe realiseer ik de gewenste veranderingen binnen mijn team?
  • Hoe motiveer ik mijzelf en anderen voor deze veranderingen?
  • Welk gedrag is effectief?
  • Waar liggen mijn sterke punten als leidinggevende?
  • Hoe kan ik deze sterke punten optimaal inzetten om tot de gewenste resultaten te komen?

Aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de visie van de directie op de ontwikkeling van de onderneming centraal staat. Wij geloven in een top-down aanpak met een actieve betrokkenheid van de directie en het management.

Meetinstrumenten

Floreo maakt gebruik van 3 meetinstrumenten: de Floreo Metiro 360° feedback, het Talenten Motivatie Assessment en WaardenManagement. Deze geven inzicht in competenties, talenten, gedrag en persoonlijke drijfveren.

Gedragsverandering

Attitude en gedragsverandering staan centraal in de trainingen van Floreo. Wij maken de trainingsdeelnemers bewust van de impact van hun eigen gedrag op anderen en reiken hen handvatten aan om een verandering te creëren.

Meer weten?

Business support

Als professionals zijn wij jou graag van dienst. Wij zorgen met plezier en oprechte betrokkenheid voor een optimale ondersteuning van de klanten en de trainers.

Benieuwd wat business support voor jou kan betekenen? Neem contact op met Corine of Heleen voor meer informatie over de trainingen van Floreo of voor het plannen van een kennismakingsgesprek met één van onze trainers.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.