Open training management

Doel
deze training is erop gericht managers te ondersteunen die zich verder willen ontwikkelen in het resultaatgericht aansturen van mensen.
Doelgroep
beginnende en ervaren managers.
Duur
6 dagen verdeeld over een periode van een half jaar. Ca. 6 maanden na de laatste trainingsdag vindt er een verankeringsdag plaats.
Startdata
16 april 2024 en 11 oktober 2024

Resultaatgericht leidinggeven

Deze training is voor iedere manager die meer rendement wil halen uit zichzelf en daarmee ook uit anderen. Vragen die aan bod komen tijdens deze training:

  • Hoe realiseer ik de gewenste veranderingen binnen mijn team?
  • Hoe motiveer ik mijzelf en anderen voor deze veranderingen?
  • Welk gedrag is effectief?
  • Waar liggen mijn sterke punten als leidinggevende?
  • Hoe kan ik deze sterke punten optimaal inzetten om tot de gewenste resultaten te komen?

Aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de visie van de directie op de ontwikkeling van de onderneming centraal staat. Wij geloven in een top-down aanpak met een actieve betrokkenheid van de directie en het management.

Meetinstrumenten

Floreo maakt gebruik van 3 meetinstrumenten: de Floreo Metiro 360° feedback, het Talenten Motivatie Assessment en Spiral Drives. Deze geven inzicht in competenties, talenten, gedrag en persoonlijke drijfveren.

Gedragsverandering

Attitude en gedragsverandering staan centraal in de trainingen van Floreo. Wij maken de trainingsdeelnemers bewust van de impact van hun eigen gedrag op anderen en reiken hen handvatten aan om een verandering te creëren.

Meer weten?

Business support

Met plezier en oprechte betrokkenheid zorgt Heleen voor een optimale ondersteuning van de klanten, deelnemers, trainers en coach. Ontzorgen, coördineren en meedenken zijn daarbij sleutelwoorden.

Benieuwd wat Floreo voor jou kan betekenen? Neem contact op met Heleen voor meer informatie over de trainingen of voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

Op maandag, dinsdag en donderdag is Heleen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Harry Thijssen via 06 290 310 90.