Binnen het ingenieurs- en adviesbureau van Stedin werken zo’n 150 ingenieurs die dagelijks voor onze klanten ontwerpen realiseren op het gebied van hoogspanningsinfrastructuren. Gezien de complexiteit van de ontwerpen werken deze medewerkers in de ontwerpfase regelmatig samen met andere disciplines.

De belangrijkste ontwikkelingsbehoefte binnen het ingenieursbureau lag op het gebied van leiderschap en sturende gedragsontwikkeling. Samen met Floreo hebben wij een trainingsopzet gerealiseerd met als kern bovengenoemde ontwikkelingsbehoefte. De training bestaat uit 5 trainingsdagen, een Talenten Motivatie Assessment, een 360° feedback meting en een performance matrix van de individuele kandidaten. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om individuele coaching tijdens de training aan te bieden.

De kwaliteit van de training van Floreo is exceptioneel. Het sturing geven aan zakelijke professionaliteit in combinatie met de aandacht voor menselijke aspecten in de training is voor mij bepalend om voor Floreo te kiezen. Evenals de professionaliteit en de flexibiliteit om de wensen van Stedin in de training te verwerken. De training “Florerend samenwerken” levert inmiddels een toegevoegde waarde binnen Stedin en maakt verdere groei en sturing aan de energietransitie mogelijk.

Joost van Gemeren
Hoofd Engineering