Quik’s Quality Potatoes levert dagelijks tal van onbewerkte aardappelen en koelverse aardappelproducten en specialiteiten aan retail, foodservice en food industry. Met al onze medewerkers zorgen wij ervoor dat consumenten in binnen- en buitenland dagelijks kunnen genieten van smakelijke aardappelen. Quik’s staat voor jarenlange traditie en constante kwaliteit, voor variatie, vernieuwing en verbetering. Dit doen wij vanuit één gezamenlijke drijfveer: ‘ALL ABOUT POTATOES’.

Een speerpunt voor Quik’s is het beter ontwikkelen van leiderschapscultuur in directie, management en op de werkvloer, waarbij wij natuurlijk vasthouden aan de kernwaarden van ons familiebedrijf.

Het aanpakken en ontwikkelen van leiderschap begint bij de eigenaren en de directie. Dat is bij Quik’s voortvarend gebeurd met behulp van de directietraining van Floreo. De eigenaren Peter Quik en Gerrit Oomen zijn als eerste 2 directieleden gestart met de open training directie. Met behulp van de performance matrix, de drijfverenanalyse en 360° feedback hebben wij elkaars kwaliteiten en competenties beter leren kennen. De verdieping in elkaar zorgt ervoor dat wij als eigenaren nog beter zijn gaan samenwerken. De gedegen, positieve aanpak van Harry Thijssen voor, tijdens en ook na de trainingsdagen heeft ons erg geholpen elkaar te vinden in onze kwaliteiten. De andere directieleden zijn daarna ook gestart met de open training. Samen met dit team kunnen wij een gezamenlijke visie ontwikkelen op leiderschap in onze hele organisatie.

Onder het motto ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’ hebben wij geleerd om meer los te laten en te delegeren. Het is dan ook als vanzelfsprekend dat wij doorgaan met het trainen van het hele management met de in-company training ‘Resultaatgericht leidinggeven’. Op deze wijze willen wij het speerpunt leiderschap steeds dieper in de organisatie ontwikkelen.

Peter Quik
Algemeen directeur

Gerrit Oomen

Directeur