Wij hadden in het eerste gesprek al een klik. Je bent ontwapenend en confronterend. De confrontatie doe je met een soort kwinkslag. Je hebt ervoor gezorgd dat ik veel meer ben teruggegaan naar mijn gevoel. Met een methode waarvan ik nooit had verwacht dat die zou aanslaan. Dit heeft geresulteerd in veel meer rust, zelfwaardering en stabiliteit. Het vermogen ondanks het zware weer rechtop te blijven staan.

Hidde

 

Paul, je hebt geen idee (of misschien juist wel) wat het met me heeft gedaan. Het is me meer dan helder geworden en de eerste stappen zijn gezet. Ik ben een vrouw van de actie, dat weet je wel. Mijn dromen worden (op middellange termijn) werkelijkheid en dat is een fijne gedachte. Op professioneel vlak: ik ben de eerste potentiële klanten aan het bezoeken en ik heb geweldig veel uit je coaching gehaald! Ik voel me veel rustiger en zekerder van mezelf. Geen aangeleerde kunstjes, maar verandering in manier van denken. Geen compliment beschrijft op de juiste manier hoe goed het was. Hartelijk dank, uit de grond van mijn hart!

Valerie

 

Paul, wat een bijzonder gesprek hebben wij gehad. Zeer indrukwekkend! Het gesprek heeft mij duidelijkheid gebracht en nog meer inzicht in mijzelf gegeven. En wel zo concreet dat ik een aantal inzichten afgelopen weekend direct heb toegepast met mooie resultaten als gevolg. Kortom: een erg nuttig en waardevol gesprek, waarvoor dank!

Jan Willem

 

Door de coaching van Paul ben ik meer mezelf, waardoor ik zelfverzekerder ben. Door het wederzijds begrip functioneer ik beter in mijn team. Wij zijn productiever en werken op een creatieve manier aan oplossingen.

Immanuël

 

Ik heb veel ervaring. Ik ben succesvol. Ik ben een sterke persoonlijkheid. Ik weet wat ik wil. Maar toch komt het er niet altijd even goed uit, kost het veel energie, ga ik twijfelen en heb ik het gevoel buiten mijn kracht te werken.

Paul, jij hebt mij op de juiste momenten op de juiste plaatsen en op een concrete wijze die duwtjes gegeven om terug in mijn kracht te komen en om de juiste beslissingen te nemen. Mede door jou heb ik weer meer energie gekregen om de organisatie die ik veranderd heb met veel inspiratie te leiden en daar heerlijk “mezelf” in te zijn.

Ja, ik heb het absoluut zelf moeten doen, maar ik kan het niet alleen doen.

Hans

 

Het is alweer enige tijd geleden dat wij elkaar zagen en toch wil ik je deze success story niet onthouden: mede door jouw coaching werd ik nog meer aan het denken gezet over mijn werk. Dit voorjaar trok ik de conclusie dat het toch wel anders moest gaan, omdat ik simpelweg te weinig (voor mij) echt leuk werk deed. Het duurde even, maar uiteindelijk ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik sinds 1 november jongstleden….. docent geworden. Tot nu toe geniet ik mij suf en vind ik het erg leuk. Ik kom eind van de dag thuis met nog meer energie dan ik ’s ochtends had. Ik leer mijn studenten (naast de vakken) in ieder geval dat zij hun hart moeten volgen bij het vinden van een leuke, inspirerende baan. Muchas gracias!

Coen