De automotive branche is letterlijk in beweging. Wij groeien elke dag in de uitvoering van onze ambitie: de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner worden. Dit betekent dat iedereen zich continu aan het ontwikkelen en verbeteren is. Elkaar uitdagen steeds de volgende stap te maken. Een verkoper en monteur kunnen doorgroeien naar manager van ons bedrijf. Dit betreft meer dan simpelweg alleen auto’s verkopen.

De klant wordt met alle mobiliteitsvragen geholpen. Zo ook met onderhoud, lease, financiering, huur en meer. Dit gaat niet vanzelf. Hiervoor investeren wij in onze managers op het gebied van professionele en persoonlijke groei. Floreo Training & Coaching heeft hierbij de trainingen verzorgd voor de vestigingsmanagers en servicemanagers van diverse dealerbedrijven van Stern. Deze training had zichtbaar impact, is positief ontvangen en houdt ons ook na de training gefocust.

In 2018 is dit trainingstraject uitgebreid naar een Stern breed leiderschapsprogramma voor een groep geselecteerde managers. In 2019 is inmiddels het tweede leiderschapsprogramma gestart. Klantgerichtheid, leading self, leading teams en leading business, gecombineerd met projectmanagement, staan hierin centraal. Dit wordt op pragmatische en positief scherpe wijze uitgevoerd.

Loes van Dalen
HR Directeur