Tim Dekker

Partner / trainer

Met sociale vaardigheden, gevoel voor taal en zin om op pad te gaan, maakte ik na mijn schooltijd een mooie carrière. Overigens had ik dat niet vooraf zo bedacht. Ik volgde mijn gevoel, kwam daarbij de juiste mensen tegen en pakte mijn kansen. Met veel plezier kijk ik terug op tal van commerciële functies in diverse branches. De vele ontmoetingen en gesprekken in binnen- en buitenland hebben mij naast een mooi netwerk ook energie en inspiratie gegeven.

Na 30 jaar werd het tijd om de volgende stap te zetten. De ‘gamechanger’ kwam tijdens een directie-/managementtraining in 2005. Daar werd mij duidelijk dat trainen en coachen heel dicht bij mijn competenties en drijfveren ligt.

Sinds 2011 floreer ik inmiddels in mijn trainingen en coaching. Kleine en grote ondernemingen kiezen voor mijn aanpak en positieve aandacht, die leiden tot een succesvolle persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met anderen. Deze ervaring deel ik graag ook met jou.

Samen met mijn vrouw en 2 dochters woon ik landelijk en geriefelijk in Brabant. Ik ben een echte familieman. Over mijn hobby’s en passies vertel ik jou graag in een persoonlijk gesprek.

Mensen om mij heen omschrijven mij als een enthousiaste en gedreven samenwerker met oog voor de kwaliteiten van de ander. Op zoek naar verbinding en langetermijnrelaties. Deze basishouding heeft mij veel gebracht. Daar ben ik mijn ouders steeds weer dankbaar voor.