Jacqueline van der Beek

Senior managementassistente

De rode draad in al mijn werkzaamheden is mijn voorkeur voor functies met een dienstverlenend karakter, klantcontact en coördinerende en organisatorische taken. Na de HAVO en twee jaar Tolk-Vertaler Engels, ben ik aan de slag gegaan in een internationale onderneming. Daar heb ik mijn talenkennis goed kunnen benutten. In mijn verdere loopbaan ben ik werkzaam geweest voor diverse werkgevers in uiteenlopende branches en functies. Ik heb o.a. gewerkt als intercedente, fondsredacteur en trainingscoördinator.

In juni 2016 ben ik gestart bij Floreo. Al tijdens de sollicitatieprocedure was er sprake van een goede klik op persoonlijk en zakelijk vlak. Met name omdat Floreo een professionele organisatie is, gericht op kwaliteit en tevens een organisatie met veel oog voor mensen.

Diverse verhuizingen brachten mij van de Veluwe via Twente en Brabant weer terug in de regio. Wij vonden een huis in Welsum, een dorp aan de prachtige rivier De IJssel. Het landelijk wonen maakt een aantal hobby’s mogelijk, namelijk tuinieren en het houden van dieren. Daarnaast ga ik samen met mijn man Marc en mijn twee dochters graag uit eten, naar concerten, films en naar het theater. Ook koken wij graag voor familie en vrienden.