Gerda Venema

Senior managementassistente

Na het afronden van mijn opleiding accountmanagement bij Schoevers ben ik aan het werk gegaan in de makelaardij. Daar heb ik 15 jaar met plezier ervaring opgedaan in de zakelijke en persoonlijke dienstverlening. Vanaf juli 2012 ben ik werkzaam bij Floreo. Ik ben gedreven om service- en klantgericht te werken. De inspirerende, positieve cultuur binnen Floreo geeft mij dagelijks veel werkplezier. Floreo gelooft in de authentieke en mentale kracht van mensen en dit zie je ook terug binnen de eigen organisatie. Dit maakt dat ik mij als mens en werknemer continu blijf ontwikkelen.

In mijn functie ben ik samen met mijn collega’s van business support verantwoordelijk voor het hele proces rondom de trainingen en zorgen wij dat alles voor de deelnemers en trainers vloeiend verloopt. Daarnaast ondersteun ik onze directeur Harry Thijssen bij zijn commerciële activiteiten. Professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant staan hierbij voorop.

Ik heb al een aantal mooie reizen mogen maken, waaronder een rondreis door Sri Lanka. De meest bijzondere ‘reis’ die ik heb mogen meemaken, is de NLP Practitioner opleiding die ik heb gevolgd. Ik ben ervan overtuigd dat je iedere dag als een cadeau moet beleven en alles eruit moet halen wat erin zit. “Zelf achter het stuur zitten en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk”.