Corine Post

Managementassistente

In mijn jeugd wist ik al vrij snel wat ik wilde worden. En waar mijn leeftijdsgenoten nog wel eens van gedachten veranderden in de loop van de tijd, bleef ik bij mijn wens om secretaresse te worden en ging op mijn doel af.

Na het volgen van een opleiding heb ik ervaring opgedaan bij een drukkerij en een natuursteenbedrijf tot ik in 1998 als secretaresse aan de slag ging bij een bureau dat zich richtte op het verspreiden van vakkennis op het gebied van energie en milieu. Dit was een zeer veelzijdige functie waar ik onder andere de projectcoördinatoren ondersteunde bij het hele proces rondom opleidingen, seminars en congressen. Hier heb ik me volledig kunnen ontplooien en ontwikkelen, mede door de nauwe en fijne samenwerking met mijn collega’s.

In mijn huidige functie ben ik samen met mijn collega van business support verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom de trainingen en ondersteun ik de directeur, trainers en coach bij hun activiteiten. Hierbij staat de aandacht voor de klanten centraal en het is een voorrecht om dit na te streven als collega in een hecht team.

Samen met mijn man Jan woon ik in Zeewolde. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met wandelen, weekendjes weg en sporten met een personal trainer. Zingen is altijd mijn grootste hobby geweest en daar haal ik de meeste energie uit als lid van een koor waar mijn eigen man als dirigent voor staat.