PE-uren accountants

Doel
PE-uren behalen door middel van training
Doelgroep
accountants in business werkzaam op zowel directie- als managementniveau en in commerciële functies.
Duur
afhankelijk van het type training dat gevolgd wordt.
Startdata
zie startdata open trainingen

Erkenning PE-instelling

Floreo heeft in 2019 de Audit Permanente Educatie Accountants succesvol doorlopen en is opnieuw erkend als PE-instelling. Uit de klantevaluaties komt ook nu weer een grote tevredenheid onder de deelnemers naar voren.

Deelname aan open trainingen

Bij deelname aan onze open trainingen kun jij als accountant de volgende PE-uren behalen:

  • Open training directie exclusief verankeringsdag: 44 PE-uren
  • Open training management inclusief verankeringsdag: 44 PE-uren
  • Open training verkoop: 32 PE-uren

Afhankelijk van de trainingsdata kunnen deze PE-uren verdeeld zijn over 2 kalenderjaren.

Accountants in business die deelnemen aan onze trainingen kunnen voorbereidingsuren op de training (4 uren per trainingsdag) in aanmerking nemen in hun PE-registratie als zelfstudie-uren. (Dit geldt niet voor openbaar, intern en overheidsaccountants.)

Op verzoek kunnen wij uiteraard ook interne trainingen op maat verzorgen voor accountants. Het aantal PE-uren hangt af van het aantal trainingsdagen.

Aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat de visie van de directie op de ontwikkeling van de onderneming centraal staat. Wij geloven in een top-down aanpak met een actieve betrokkenheid van de directie en het management.

Meetinstrumenten

Floreo maakt gebruik van 3 meetinstrumenten: de Floreo Metiro 360° feedback, het Talenten Motivatie Assessment en WaardenManagement. Deze geven inzicht in competenties, talenten, gedrag en persoonlijke drijfveren.

Gedragsverandering

Attitude en gedragsverandering staan centraal in de trainingen van Floreo. Wij maken de trainingsdeelnemers bewust van de impact van hun eigen gedrag op anderen en reiken hen handvatten aan om een verandering te creëren.

Meer weten?

Business support

Als professionals zijn wij jou graag van dienst. Wij zorgen met plezier en oprechte betrokkenheid voor een optimale ondersteuning van de klanten en de trainers.

Benieuwd wat business support voor jou kan betekenen? Neem contact op met Corine of Heleen voor meer informatie over de trainingen van Floreo of voor het plannen van een kennismakingsgesprek met één van onze trainers.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.